Posledná aktualizácia: 13.10.2026
Táto stránka popisuje, ako môžete požiadať o vymazanie účtu v mobilnej aplikácii Odmenovacka a aké údaje sa tým odstránia.
Ak ste prihlásení v mobilnej aplikácii Odmenovacka, prejdite do Profil → Zmazať účet. Potvrďte vymazanie. Ak má váš účet heslo, budete ho musieť zadať. Účet sa okamžite deaktivuje a po 30 dňoch sa natrvalo vymaže.
Po potvrdení zmazania vám pošleme e-mail s dátumom, kedy budú vaše údaje natrvalo vymazané. Do tohto dátumu môžete zmazanie zrušiť – stačí sa prihlásiť v aplikácii a zvoliť Obnoviť účet, alebo kliknúť na odkaz v e-maile. Počas lehoty je účet deaktivovaný a neposielame vám žiadne notifikácie. Po uplynutí lehoty už účet nie je možné obnoviť.
Ak sa nemôžete prihlásiť do aplikácie, pošlite e-mail na info@odmenovacka.sk z e-mailovej adresy registrovanej v aplikácii. Predmet: „Žiadosť o vymazanie účtu“. Žiadosť spracujeme do 30 dní.
Po uplynutí 30-dňovej lehoty natrvalo odstránime:
Záznamy potrebné pre prevádzky a štatistiky (napr. rezervácie bez kontaktných údajov a poznámky, kupóny) zostávajú len v anonymizovanej podobe, z ktorej vás nie je možné identifikovať. Vernostné karty registrované u prevádzok zostávajú aktívne u príslušného podniku, ale odpoja sa od vášho mobilného účtu. Transakčná história u obchodníka môže byť uchovaná z dôvodu účtovníctva a plnenia zmluvy s prevádzkou. Ak chcete vymazať aj tieto údaje, kontaktujte príslušnú prevádzku alebo napíšte na info@odmenovacka.sk.